15 Kasım 2018 Perşembe

ve nihayet o gün geldi Fantastik Canavalar 2 16 Kasım'da vizyonda.

Çok bekledik, iki yıl biz harry potter ve büyü dünyası hayranları için çok uzun bir süre. Maalesef filmler üç ayda çekilmiyor öyle olsa bu kadar kıymetli olmazdı herhalde. 
Neyse, beklemesi güzel şeylerden biri olan Fantastik Canavarlar film serisinde 2. filmdeyiz. Fantastik Canavarlar 2 Grindelwald'ın Suçları yarın yani 16 Kasım'da vizyona giriyor. Yüz kez izleriz artık.
Meraklıları için söyleyeyim Tivibu kanallarında da Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar'ı izleyebilirsiniz. Hatta geçen hafta bir akşam Batman Dönüyor, Jüpiter Yükseliyor (ki filmde Balem rolünü aynı zamanda Fantastik Canavarlar film serisinin Newt Scamander'ı Eddie Redmayne oynuyor) ve Fantastik Canavarlar'ı üst üste verdiler. İzlemekten sıkılmayacağımız filmlerin en keyiflisi en güzeli en bağrımıza bastığımız şüphesiz fantastik seriler. Johnny Deep'in Karayip Korsanları'nda Kaptan Jack Sparrow oluşundan Sweeney Todd'da Sweeny Tood oluşuna kadar her fantastik filme çok yakıştığını da söylemeliyiz. 
Fantastik Canavarlar 2: Grindelwald'ın Suçları filmine Jude Law'ın ayrı bir katkısı var. Yani ne kadar katkısı olmuş yarın göreceğiz ama oyuncu seçimleri gerçekten çok iyi filmin. Daha önceden fantastik filmlerde oynamış (Jude Law en son fantastik olarak Kral Arthur Kılıç Efsanesi'nde oynamıştı) kitapları okumuş ve hayranlık duyan insanlara roller verilince filmlerden ayrı bir keyif aldığımı söylemeliyim. 
İşte son kez fragmanlar, eh artık bundan sonrasını da beyaz perdede doya doya izleriz
İyi Seyirler Harry Potter severler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder