25 Haziran 2016 Cumartesi

Game of Thrones serisine dair "GERÇEK" GERÇEKLER!



Yani her sitede o kadar saçma şeyler okudum ki en iyi dediğiniz siteler bile fazladan bir hit almak için yazmadığı yalan ve komployu bırakmamış bu da insanda kusma isteği uyandırıyor
kitabı okumayan gerizekalılar için Jon Snow ve Rhaegor Targaryen için gerçekler;
Targaryen  -gillerin, kitaba göre veliahtı yani Daenerys'in halası olduğu çocuk Varys tarafından korunup kaçırılmış başka bir çocuk son kitabı okursanız bunu bilirsiniz çünkü sevimli içen ve bilen cücemiz Triyon Lanister o çocukla uzun güzel bir yolculuk yapıp kitabın sonunda adı da Aegon Targaryen! Yani vaad edilen prens Jon Snow değil Aegon Targaryen.
ve yine kitaba göre Edderad Stark gerçekten Jon Snow'un babası. Annesi de hiç bahsetmediği ama çok sevdiği gerçek biri yani kız kardeşinin çocuğunu alıp eve getirmiş falan değil adam.
Ejderha kanından olan herkesin saçı platin rengi İSTİSNASIZ. Her yönüyle kuzeyli kanı taşıyan tip olarak kuzeyli olan ve ulu kurt sahibi olan birisinin gidip ejderhalara hükmetmesini falan bekleyenlerin zeka seviyesine de ayrıca gülüyorum
Eh artık gerçekleri yazdığımıza göre salak salak konuşmayı bırakırsınız.
İlerideki günlerde asılsız teorileri çürütmeye devam edeceğim. Siz de bu arada 50 tlnize kıyıp son kitabı alıp okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder